Diezestraat 18, 1946 AJ Beverwijk info@egdeverandering.nl Elke Zondag samenkomst om 10:30

Voorstellen leidersteam

 

 Voorgangers echtpaar: Peter en Donna Jansen 

Peter en Donna Jansen zijn in oktober 2020 ingezegend als voorgangersechtpaar van de Evangelische gemeente de Verandering. Peter is in een christelijk gezin opgegroeid en in 1989 gedoopt. Donna kwam in 1994 tot geloof en is in datzelfde jaar gedoopt.  Peter en Donna zijn woonachtig in IJmuiden.
In 2015 heeft Peter zijn opleiding Theologie bij het Evangelische College en bij het Baptisten Seminarium afgerond. Peter heeft een passie voor het delen van Gods Woord en Donna voor gebed. Beiden hebben ze een warm hart voor mensen en het verlangen dat mensen en daarmee de gemeente tot Gods bestemming komen. 

Oudsten: Tim en Tamara den Blanken

 

Tim en Tamara zijn sinds Augustus 2020 oudsten binnen de Verandering. Tim is geboren in Beverwijk en Tamara is geboren in Brunssum ( zuid Limburg) Tim werkt bij Tata Steel IJmuiden als Teamleider Technisch Team en Tamara werkt als administratief medewerker bij een Groothandel. Ze hebben een dochter Nina en 2 katten. Tamara is opgegroeid in een Baptisten gezin en heeft zich in 1997 laten dopen. Tim is opgegroeid in een katholiek gezin en heeft zich in 2009 laten dopen in de Verandering. Beide zijn ze vanaf het begin van de Verandering actief in de gemeente. Sinds 2018 is Tamara de secretaresse van de Gemeente, dit doet ze met veel plezier en toewijding.  En nu dus samen als oudsten van de gemeente. Ze vinden het fijn om te mogen bouwen aan Gods Koninkrijk en zien uit naar wat God in deze gemeente en deze omgeving gaat doen.

 

Oudsten: Frank en Sabrina Spies

Frank & Sabrina zijn per april 2021 oudsten in de gemeente. Ze zijn trotse ouders van 2 kinderen, Elise en Eneas. In maart 1999 gaf Frank zijn leven aan Jezus. Sabrina besloot voorgoed Jezus te volgen in 2004. Ze zijn getrouwd in 2007 en wonen nu in Heemskerk. Frank werkt bij Shell Global Solutions in Amsterdam als research assistent op de afdeling emerging technologies. Sabrina werkt bij een softwarebedrijf voor tandheelkunde.Het is hun voornemen om Gods gemeente te dienen. Doen wat goed is waar het kan. Sabrina heeft een passie voor aanbidding. Ook vindt ze het fijn om er voor anderen te kunnen zijn. Frank legt zich graag toe op het overdenken van Gods Woord om dat vervolgens toe te passen in het leven zowel bij zichzelf als bij anderen. Daarnaast houdt Frank zich bezig met de vervolgde kerk in de wereld.

 

 

 

Wilt u ons wat geven dan kan dat met de GIVT app. 

* Evangelische gemeente '"de Verandering"heeft een ANBI status.

Aankomende aktiviteiten

21 jul 2024
Zomervakantie
21 jul 2024
Zomervakantie
21 jul 2024
Zomervakantie
26 jul 2024
09:00 - 12:00
Vrijdag ochtend kring
21 jul 2024
Zomervakantie
21 jul 2024
Zomervakantie